slide7  
slide6  
slide5  
slide4  
slide3  
slide2  
slide1  

Плазмоліфтинг Regen ACR

Плазмоліфтинг – інноваційна методика омолодження від компанії Regen Lab (Швейцарія) з використанням плазми, яка збагачена тромбоцитами (Platelet Rich Plasma: PRP).


Клітинна терапія та омолодження

- Заповнення і корекція зморшок
- Лікування акне
- Лікування рубців
- Лікування алопеції (облисіння)
- Використання після лазерної шліфовки






Лікування Regen ACR аутологічною плазмою, збагаченою тромбоцитами (A-PRP®)призводить до:

  • збільшення числа колагенових волокон;
  • поліпшення текстури і еластичності шкіри;
  • знижує випадіння волосся та збільшує об’єм і силу волосся.


Що таке Regen PRP омолодження?

Platelet Rich Plasma: PRP (збагачена тромбоцитами плазма). Отримують з власної крові пацієнта шляхом її центрифугування. В наслідок з крові видаляються еритроцити і лейкоцити, які не приймають участі в процесі регенерації.

У плазмі міститься безліч факторів, необхідних для життєдіяльності клітини, в тому числі поживні речовини, вітаміни, гормони, електроліти та білки. Серед білків плазми важливі молекули, які беруть участь в процесах коагуляції і вироблення полімерів фібрину, що служить матрицею для міграції, диференціації та росту клітини.

Тромбоцити - основний фактор механізму відновлення твердих і м'яких тканин. Вони виробляють основні чинники росту FGF, PDGF, TGF-B, EGF, VEGF, IGF, які беруть участь в міграції, диференціації та зростанні стовбурових клітин, а також стимуляції клітин, таких як фібробласти і ендотеліоцити, для активізації накопичення позаклітинного матриксу та неоваскуляризації.


Принцип дії:

  1. Утворення тривимірної сітки фібрину
  2. Виділення хемоатрактантів лейкоцитами і тромбоцитами сітки
  3. Міграція макрофагів і стовбурових клітин
  4. Швидке зростання стовбурових клітин
  5. Диференціація стовбурових клітин на різні типи клітин, необхідних для відновлення тканини

Демонстрація переваг A-PRP в процесі загоєння:





Гель Regen ACR сприяє простому, швидкому і легкому приготуванню з невеликого об'єму крові A-PRP з оптимальною концентрацією і життєздатністю тромбоцитів.

Закрита система. A-PRP є безпечною, приготування з набором RegenACR проходить в закритій системі за один етап, що гарантує стерильність.




Протипоказання
Препарат PRP не повинен вводитися пацієнтам з гематологічними або коагуляційними порушеннями, а також пацієнтам із серйозними захворюваннями, такими як важкі метаболічні розлади, рак або гострі інфекції. Не рекомендується вводити PRP дітям, вагітним або годуючим жінкам та пацієнтам з аутоімунними захворюваннями.

Результати

Плазмоліфтинг Regen ACR Плазмоліфтинг Regen ACR

Авторизація